2018. április 17., kedd

Skipper Babysitters - AA lány

Végre kiszabadítottam a dobozból a hetekkel ezelőtt beszerzett babysitter lánykát - vele most már három fős a csapat. Ráadásnak még egy baby is érkezett felszereléssel: kisággyal, etetőszékkel, csörgővel, babajátékokkal, ételekkel.



Nagyon örültek, hogy új otthonba kerültek.


A gondos babysitter rögtön meg is kínálta egy kis innivalóval a csöppséget:




Aztán leültek a kanapéra pihenni.


Úgy veszem észre, hogy ennek a Skipper babának egyedi arcvonásokat terveztek, nem ugyanazt a sablont használták, mint a másik kettőnél. Nagyon vidám és barátságos az arckifejezése is. Az egyedüli, ami nem tetszik, az a behajlított bal karja és a merev végtagjai. Azért az árért, amit kérnek érte, legalább a lábait csinálhatták volna mozgékonyabbra. De hát örülhetünk, hogy a Mattelnek egyáltalán eszébe jutott Skippernek barátnőket gyártani.


A kisbabának kreol a bőre és barna a haja, a szeme zöldes. Csípőben és vállnál forgathatók a végtagjai, de a feje sajnos nem. A partedli műanyag, de szerencsére levehető, és a parányi pelenkáját is cserélni lehet. Különlegessége, hogy hideg (vagy inkább jeges) vízben foltok tűnnek elő a szája körül, mintha épp az imént habzsolta volna be a bébipapit. Egy kis meleg vízzel "letörölve" pedig eltűnik ez a maszat.




7 megjegyzés:

  1. Cieszę się, że mogłam z bliska przyjrzeć się "opiekunce do dziecka" :-)
    Jest ładna, fajnie wykonana, z mnóstwem dodatków :-)
    Pozdrawiam serdecznie :-)

    VálaszTörlés
  2. Ez állati jó kis szett!! Listás lett :) Hol lehet hozzájutni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én innen rendeltem:
      https://www.jateknet.hu/barbie-skipper-afroamerikai-bebiszitter-barbie-kisbabaval-113237

      Törlés
  3. Ez a fekete lányka annyira bájos, én is szeretnék egyet, csak nem tudom fog-e valaha beleférni a költségvetésbe... :-/ Jó lenne, ha nemcsak ebben a szettben árulnák, hanem önmagában is, ahogy a másik két új Skipper félét. Azok is tetszenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos elég drágák. :( De már az is csoda, hogy lehet nálunk kapni.

      Törlés