2021. október 2., szombat

Ismeretlen kis ízületes baba

Mint ahogy a legtöbb beazonosítatlan babám, ez is az Aliexpressről való. Sajnos nem tudtam kideríteni, mi a neve, milyen gyártmány eredetileg. Darabonként is hozzá lehet jutni, külön kapható a test, kétféle fej (az egyik zárt szemű, a másiknak cserélhetőek a szemei), három szett kézfej, sőt még elf fülek is. 28 cm magas, kicsit soványabb, mint a Barbie típusú babák. Mivel teljesen csupaszon, festés, haj és szem nélkül kapható, ugyanúgy a saját ízlésünkre alakíthatjuk a kinézetét, mint a BJD azaz gömbízületes babáknak.

Így néz ki az alap baba

A csukott szemű fej

A másik fej, amelyiknek eltávolítható a fejtetője, hogy cserélni lehessen a szemeket.

Kicsit nehéz elkészíteni az arcfestésüket, mert hasonló a méretük, mint a Barbie fejeknek. Ilyen piciben szempillákat festeni igazi kihívás.

Az alvó fej

A szemeket és a parókát szintén az Aliexpressről lehet beszerezni, választható többféle szín és fazon. Nekem ez a vattacukor-rózsaszín paróka már régebben megvan, zöld színű szemet választottam hozzá.


A ruha Blythe babákra készült, de rá is illik. A cipő egy kicsit nagy, de azért tudja hordani. Sajnos a Barbie cipők egy része túl keskeny ennek a babának a lábára.

 

A Creatable World ruhák nagy részét szintén tudja viselni, bár a nadrágok szára kicsit rövid. Mivel múlt hétvégén szép őszi idő volt, készült róla néhány fotó a természetben is.














4 megjegyzés: