2022. november 6., vasárnap

Mermaze Mermaidz Winter Waves Nera

 Némi késéssel, de nálunk is megjelentek mostanában a MGA új, Mermaze Mermaidz névre hallgató sellői babái. Az első, bemutatkozó sorozat 5 karaktert tartalmaz - Harmonique, Jordie, Kishiko, Riviera és Shellnelle. 


 

A Winter Waves sorozat szintén 5 babából áll, de ezek nevei nem teljesen azonosak az előzővel: Harmonique és Kishiko mellett van még Nera, Crystabella és Gwen.


Egytől-egyig színes, csillogó, földig érő hajú, valódi szempillával és beültetett üvegszemekkel. Nehéz választani közülük, meg jól is mutatnak egy csokorban, persze az ember késztetést érez, hogy mindet összegyűjtse. De egy valami azért visszatart ettől: bár a smink, a bőr, a szem, a haj színe és textúrája különböző, az arca valamennyinek egyforma. Emellett az áruk is elég magas. Ezért elhatároztam, hogy csak egyet fogok kiválasztani.

Ez az egy a Winter Waves Nera lett.


Szép nagy, masszív doboza van, amelynek a hátoldalán a többi négy babát is láthatjuk a sorozatból.


Nera kiszabadítása a csomagolásból beletelik egy kis időbe, mivel sok ponton van a hátoldalhoz rögzítve.


A babán kívül egy állvány, és néhány érdekes, színes kiegészítő is került a dobozba. Minden, amire egy modern sellőnek szüksége lehet. A válltáska és a télikabát mellett egy mobiltelefon, egy bögre, egy szempillaspirál, három körömlakk és egy műanyag mellényre hasonlító, de vállpánttal ellátott izé, amit talán sminktáskának szántak...


Ha valaki tudja, mi ez pontosan, árulja el, ne tartsa magában.


Az állványhoz három különböző méretű tartórészt is mellékeltek, de csak a legkisebbet próbáltam ki.


A télikabát puha műszőrme, gyöngyfüzérekkel díszített öv is tartozik hozzá.


Általában nem szoktam odalenni a műanyag kiegészítőktől, de az az igazság, hogy ezek az apróságok sokkal jobbak, mint amire számítottam. A szempillaspirál és a körömlakkos üvegek is kinyithatók - a Mattel példát vehetne erről!




Maga az állvány egy kicsit ingatag. Mivel a sellő farka üreges, és folyadék van benne, amelyben flitter és csillámpor úszkál, ráadásul a haja is extra hosszú, sokkal nehezebb, mint általában a hasonló méretű babák, ezért nehéz úgy egyensúlyozni, hogy ne dőljön el állványostól.


Most pedig térjünk rá magára a babára. A feje elég nagy a felsőtestéhez képest, és ahogy már írtam, szép lilás üvegszeme van valódi szempillákkal. Az arcfestése tartalmaz némi csillámot, de szerencsére nem vitték túlzásba. A haja puha, kellemes tapintású, nagyon sötét kék, néhány rózsaszín csíkkal, és akad benne pár csillogó szál is. 

A vállat szabadon hagyó top alatt van egy festett kék melltartó.


A sellőfarok az uszonynál hajlítható, így a baba némi ügyeskedés után meg tud állni rajta. Hatalmas rossz pont viszont, hogy nem tud ülni! A felsőteste kicsit billeg jobbra-balra, de előre-hátra alig. A kezei ízületesek könyökben és csuklóban, de elég korlátozott a mozgásuk, az arcát sem tudja rendesen megérinteni. A kézfeje viszont az öltöztetés megkönnyítésére eltávolítható.



A leírás szerint a sellőuszony hideg vízbe mártva meg tudja változtatni a színét. Ha kipróbáltam, majd arról is teszek fel fotókat.

2 megjegyzés:

  1. Köszi, hogy bemutattad. Emiatt megtetszett. :)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg bájos, és egy másfajta testtel még sokkal jobb lehetne.

    VálaszTörlés