2017. augusztus 27., vasárnap

Retró lányok 2.

Gymnast Stacie 1995
Szuper állapotban, eredeti tornadresszben és cipőben került hozzám. A barátnőjét, a vöröses hajú Whitney-t még akkor kaptam ajándékba, amikor a 90-es években megjelent. Nagyon örültem neki, mert különleges baba, a könyöke, a térde és a bokája is hajlik. Nem csoda, mert tornász. Stacie-t könnyen összeszerelhető felemáskorláttal, Whitney-t gerendával árulták, ezeken mutathatták be a gyakorlatukat. Mostmár csak Janet hiányzik a sorozatból.


Flashlight Fun Whitney 1997
Ennek a cuki barna hajú babának hátizsákja, zseblámpája és egy méretarányos plüss Malackája is volt. Ezeket sajnos nem, de az eredeti ruháit és cipőjét szerencsére magával hozta :)


Cool Sitter Skipper 1998
Ritkán lehet találkozni mostanában a neten Teen Skipper babákkal. Viszonylag rövid ideig gyártották őket. Most sikerült egy Cool Sitter Skippert szereznem.Ennek a Teen Skippernek könyökben hajlítható karjai vannak. Eredetileg négy kicsi babára vigyázott:


Az én Skipperem sajnos csak három babácskát hozott magával, egy szőke és egy barna lánykát, valamint egy barna kisfiút. De így is épp csak elférnek a karjaiban :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése