2018. március 11., vasárnap

Testcsere

Végre találtam az egyik üzletben új curvy MTM babákat, úgyhogy beszereztem egyet. Testcsere céljára kellett, mert egyébként hiába van aranyos arca, a pink haj nem igazán tetszik. Remélem később majd mérséklik az árát mert egyelőre elég sokba kerül. Íme:




A ruha egyébként nem rossz, a felső valójában két részből áll, egy fekete ujjatlan topból, ami hátul tépőzárral záródik, és a rövid fehér bebújós felsőből. A farmernadrág is jól jön, a türkiz tornacipőért viszont nem rajongok annyira.

A test ugyanolyan mozgékony, akár a vékonyabb testalkatú MTM babáké, csak gömbölyded a formája :)

Ilyen sokan várakoznak nálunk új, ízületes testre:


Sajnos nem maradhat, csak egyetlen egy :) A bőrszínük miatt néhányan már ki is estek.
A második körben hárman maradtak. Kié legyen az új test?


A vicces az, hogy egyiküknek a bőrszíne sem 100%-osan ugyanolyan. A vörös hajúé picivel világosabb, a göndöré picivel sötétebb, a rózsaszín szoknyásé meg picit vörösesebb árnyalatú.
Végül mégis az utóbbi lett a befutó.
Ezen a képen talán látszik, hogy egy kicsit más a színük, de nem annyira zavaró:


Megtörtént a fejcsere, és végül mindannyian elégedettek lettünk az eredménnyel. Talán csak egyvalaki csalódott egy picit...


Ne haragudj! Megígérem, hogy legközelebb te következel!


9 megjegyzés:

  1. Úgy látszik minden babának saját színe van. Icipici árnyalat eltérésekkel. Gondolom így tudják jobban rávenni a vásárlásra a fogyasztókat. Nekem a vörös hajú a kedvenc ducim. Bár a ducikból mindegyik lány tetszik. Még gondolkozom rajta, hogy fejcserés legyen. Valóban drága most az MTM testű.

    VálaszTörlés
  2. Az ilyen bőrszín bemutatós posztok nagyon hasznosak, úgyhogy én köszönöm, hogy leírtad, jó tudni, hogy mit-mihez érdemes venni! Nekem is gyűlnek a testcserés lányok, ilyenkor látom mekkora biznisz ez! Tényleg lehetne olcsóbb...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép! Megmondanád hol vetted? Online boltokban nem találom egyiket sem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Online meg sehol sincs. Személyesen a regio játekboltba lehet kapni. Ha meg van. 😕

      Törlés
  4. Az mtm túl drága, de egy ilyen testtel rendelkezö baba sokkal több testtartási lehetöséggel rendelkezik. Jó,hogy elérje a szint.

    VálaszTörlés
  5. Igen, egyelőre csak a Régió játéküzletekben van, a tornász lánnyal együtt, legalábbis én csak ezt a két fajtát láttam az újak közül.

    VálaszTörlés
  6. Nowe ciało artykułowane jest super! Zamiana wyszła świetnie! U nas jeszcze nie widziałam takiej lalki plus size mtm!
    Pozdrawiam serdecznie!

    VálaszTörlés