2022. május 15., vasárnap

Sirius Black - Harry Potter kollekció

A legújabb Harry Potter baba a háznál Sirius Black, aki a történetben Harry keresztapja. Vele egyidőben Bellatrix LeStrange is megjelent, de most épp mindenhol elfogyott, úgyhogy neki még egyelőre várnia kell.



A vicces az, hogy már rengeteg karakter megvan a sorozatból, csak valahogy pont Harry és Hermione hiányzik :) Ha esetleg látom őket olcsón, nem kizárt, hogy megveszem, de továbbra sem élveznek prioritást nálam.

Visszatérve Siriusra, egészen jól eltalálták az arcvonásait, hasonlít az őt alakító színészre.


Sajnos a haja neki is műanyagból formázott, amit a Mattel előszeretettel használ az olcsóbb Ken babáknál. A teste ugyanolyan típusú, mint a Severus Snape, illetve a Dumbledore babáké, azaz ízületes a könyökben, csuklóban és térdben is, de nem annyira mozgékony, mint a Made to Move testek.


 A ruházata ránézésre a sorozathoz hű és igényes. Ez azonban sajnos csak a látszat. És ezzel a Mattel még a műanyag hajnál is nagyobb csalódást okoz. A mellény, az ing és a kabát nem elég, hogy egybe van varrva, de követve az utóbbi idők hagyományait, az alsó ruházatnak a hátoldala egyszerűen nem is létezik! 



Tekintve, hogy a Harry Potter babák ára évről-évre emelkedik, nagyon kiábrándító, hogy a minőség viszont egyre csak süllyed :(

Végül álljon itt egy közös kép Severus Snape (Piton professzor) társaságában, akinek időközben természetesebbé vált a frizurája.



5 megjegyzés:

  1. Spring is so great.
    On instagram I follow you 😃

    VálaszTörlés
  2. Botrány ez a ruha , tényleg . Én nagyon nem szeretem ezt a témát , se a könyvet , se a filmet nem csípem , még szerencse , mert nekem is kellene mind , az tuti ...de így nem :)
    ...ezt a toborzó dumát meg lenyulom tőled :D .

    VálaszTörlés