2016. május 29., vasárnap

Barbie Basics Ken - Model #15 and #17

A 2. kollekció, ahol a lányok és fiúk is fekete felső+farmer párosítást viselnek. A lányok is szépek ebből a sorozatból, de a fiúk... Hát mit mondjak... a kedvenceim. A 16-os model sajnos hiányzik, de talán egyszer majd az is meglesz. Egyetlen bánatom, hogy a modelfiúknak nem hajlíthatók a végtagjai.


#15


#17


9 megjegyzés:

  1. Hű, imádlak! Köszönöm! A csokifiú... fú, most nagyon irigykedem, szuperül néz ki! Annyira dögös arca van - kicsit megközelíthetetlen, kicsit komor, de mégis van benne valami nagyon megkapó. Nagyon reménykedem benne, hogy idővel nekem is sikerül beszereznem. :)
    Ha jól tudom (és bocsánat, ha tévedek), a Texas A&M University kiadású két srác (a szőke és a csoki) echte ugyanazok, mint ebben a kollekcióban, csak mozgatható ízületekkel. (Jó drágák is, tegyük hozzá.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd, én is nézegettem már sokszor az egyetemistákat, de nagyon drágák :(

      Törlés
    2. Igen, sajnos. :( Bár azért még reménykedem, hátha kicsit megindulna lefelé az áruk (na persze...).
      Mindenesetre akár ízületes, akár nem, gratulálok a sráchoz, mert nagyon szexi! :)

      Törlés
  2. Na most gyűlik csak igazán az irigyeid tábora !!!...én is szeretnék ilyeneket , de már iszonyú nehéz beszerezni . Nagyon ügyes vagy . Holtaláltad őket ? ...csak nem a "boltodban " :) Az egyetemista fiúk lehet , hogy ez a fej-sablon , de nincsenek ilyen jóképüek , sőt!
    ...persze olyanok sincsenek nekem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még akkor vettem őket, amikor megjelentek, valamikor talán 2011-ben? Idehaza, a V..-án árulták őket, vadiújan, dobozban. Voltak csajok is, csak azokkal addig vártam, amíg aztán eltűntek az oldalról :(

      Törlés
  3. Helyes csávók, gratulálok :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon klassz pasik! Nekem két csajom van ebből a sorozatból. Nálunk a játékboltban lehetett kapni pasit, csak a szőkét nem, pedig őt néztem ki. A másik kettőről pedig lemaradtam, mert akkor vettem a Barbie tesókat. Gratulálok a srácokhoz!

    VálaszTörlés
  5. Közben megtaláltam az ismeretlen Kennedynket :
    http://www.ebay.de/itm/BARBIE-MY-SCENE-LETS-GO-DISCO-KENNEDY-AND-CHELSEA-GIFTSET-DOLL-HARD-TO-FIND-/271509059292?nma=true&si=1u77oCrZypkbijHc9JgzqxqzQZA%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés